Reisaanbod
 • Cameron Highlands

  Cameron Highlands

  Cameron Highlands is een schitterend mooi hoogland. Vanwege de hoge ligging is het er koeler dan in de rest van Maleisië. Geniet van wandelingen, typisch Engelse scones en prachtige uitzichten over theeplantages.

  Lees meer

 • Perhentian

  Perhentian

  Perhentian bestaat uit een groot en een kleiner eiland. Beide bountyeilanden bieden een fantastische duik- en snorkelfaciliteiten. Er heerst een relaxte sfeer en er zijn leuke resorts, gezellige restaurants en diverse duikscholen.

  Lees meer

 • Langkawi

  Langkawi

  Langkawi is een populaire bestemming en heeft diverse bezienswaardigheden, prachtige jungles en mooie stranden. Er is accommodatie voor elk type reiziger; variërend van basic guesthouses tot luxe 5-sterren resorts.

  Lees meer

 • Taman Negara

  Taman Negara

  Taman Negara is een van 's werelds oudste primaire regenwouden en is een populaire bestemming voor ecotoerisme. Het nationale park is gemakkelijk bereikbaar vanaf Kuala Lumpur en biedt een perfecte jungle-experience.

  Lees meer

 • Lake Kenyir

  Lake Kenyir

  Lake Kenyir is een schitterend merenstelsel dat nog nauwelijks door toeristen ontdekt is. Je hebt er honderden kleine eilanden, prachtige watervallen en mysterieuze grotten. Vanaf een bootje kun je wilde dieren en vogelsoorten spotten.

  Lees meer

Groepsreis naar Maleisie

Soms gaat een schoolklas naar het buitenland, soms gaat een compleet voetbalelftal naar het buitenland. Ook gaan regelmatig hele families naar de andere kant van de wereld om bijvoorbeeld een bruiloft te vieren. Bij een groepsreis naar Maleisie gaat het vaak om familie, vrienden, studiegenoten (en studentenjaarclubs) of collega's. Meestal boekt zo'n groep collectief, vooral omdat de prijzen dan lager liggen. De meeste reisorganisaties bieden een korting wanneer je een groepsboeking doet.

Maleisie is een ideale bestemming voor een groepsreis. Je reist makkelijk georganiseerd door het land en er is altijd voldoende accommodatie beschikbaar voor een grotere groep. Gidsen spreken altijd prima Engels. Bij de grotere hotels is er bij het ontbijt altijd sprake van een buffet, waardoor het makkelijk is om met de hele groep tegelijk te eten. De reisorganisatie of de gids kan vooraf ook reserveringen doen bij restaurants zodat men daar voorbereid is op een grote groep.

Georganiseerde rondreizen door Maleisie worden vaak ook in groepsverband uitgevoerd. In dit geval kennen de deelnemende reizigers elkaar niet vooraf, maar leert men elkaar tijdens de reis kennen. De ene reiziger vind het ontmoeten van nieuwe mensen tijdens een reis leuk, de ander boekt liever een individuele rondreis.

Lustrumreis naar Maleisie

Maleisie is ook een prima bestemming voor lustrumreizen van studentenjaarclubs. Vaak gaan jaarclubs van een studentenvereniging in ieder geval elke 5 jaar ter viering van hun lustrum naar een mooie vakantiebestemming. Meestal staan verre avontuurlijke bestemmingen centraal tijdens zo'n jaarclubreis. Maleisie is een fantastische bestemming om te overwegen omdat het zo veelzijdig is. Je kunt de diepe jungle op een paar uur rijden vanaf de hoofdstad verkennen. Met een korte vlucht van een uurtje reis je naar een van de mooie bountyeilanden (waar je o.a. prima kunt duiken). In de hoofdstad Kuala Lumpur kun je prima stappen en is alcohol prima betaalbaar vergeleken de Nederlandse prijzen (in een hippe tent kost een biertje RM15, een cocktail RM20, sterk RM25). Ook in diverse andere steden en bestemmingen binnen Maleisie kun je prima uitgaan of op een terrasje van een biertje genieten. Er zijn meerdere reisorganisaties in Nederland die ruime ervaring hebben met het organiseren van onvergetelijke lustrumreizen.

Alles vooraf georganiseerd

Een groepsrondreis door Maleisie betekent meestal dat alles vooraf al wordt georganiseerd (hoewel je natuurlijk ook bepaalde onderdelen kunt 'open laten' voor eigen invulling). Een rondreis met een groep bekenden is meestal in grote lijnen hetzelfde als een normale rondreis. Vaak ga je onder leiding van een gids op pad. Aangezien je met meerderen bent bespaar je vaak ook ter plekke op de reiskosten. Zo is het veel goedkoper om een busje voor bijvoorbeeld 10 personen te huren, vergeleken met een huurauto door twee personen. Het grote voordeel van een rondreis met familie of bekenden, is dat je zelf de onderdelen kunt samenstellen. veel reisorganisaties bieden bij groepen reizen op basis van maatwerk aan. Je kunt je dus vooraf orienteren, en zelf aangeven welke bestemmingen je binnen Maleisie wilt aandoen. Natuurlijk kun je hier op de website of op onze besloten Facebook groep Vrienden van Maleisiƫ informatie krijgen over de leukste bestemmingen binnen Maleisie. De reisorganisatie zal uiteindelijk een offerte uitbrengen op basis van je wensen en eisen.

Reisorganisaties met groepsreizen naar Maleisie

Aangezien er geen standaard aanbod met groepsreizen is, kun je het beste contact opnemen met de reisorganisatie en daar je plannen voorleggen zodat ze je kunnen adviseren.

Een schitterende vakantie naar Maleisië boek je o.a. bij 333travel, ANWB Reizen, De Jong Intra, Djoser, KidsReizen, Koning Aap, PANGEA Travel of Van Verre. Organiseer makkelijk zelf je reis naar Maleisië. Vliegtickets regel je via KLM of met hulp van de vliegticket vergelijker Momondo. Reserveer je huurauto bij Rentalcars of CarRentalNet. Hotelovernachtingen boek je bij Booking.com of Agoda.nl. Binnenlandse vluchten boek je bij AirAsia of Firefly Airlines. Losse tours en tickets regel je via Klook of GetYourGuide en je trein- en bustickets via 12go.asia of Easybook. Stel al je reisgerelateerde vragen op onze Facebook groep 'Vrienden van Maleisië' of bekijk hier het complete reisaanbod naar Maleisië.