Reisaanbod
 • Cameron Highlands

  Cameron Highlands

  Cameron Highlands is een schitterend mooi hoogland. Vanwege de hoge ligging is het er koeler dan in de rest van Maleisië. Geniet van wandelingen, typisch Engelse scones en prachtige uitzichten over theeplantages.

  Lees meer

 • Perhentian

  Perhentian

  Perhentian bestaat uit een groot en een kleiner eiland. Beide bountyeilanden bieden een fantastische duik- en snorkelfaciliteiten. Er heerst een relaxte sfeer en er zijn leuke resorts, gezellige restaurants en diverse duikscholen.

  Lees meer

 • Langkawi

  Langkawi

  Langkawi is een populaire bestemming en heeft diverse bezienswaardigheden, prachtige jungles en mooie stranden. Er is accommodatie voor elk type reiziger; variërend van basic guesthouses tot luxe 5-sterren resorts.

  Lees meer

 • Taman Negara

  Taman Negara

  Taman Negara is een van 's werelds oudste primaire regenwouden en is een populaire bestemming voor ecotoerisme. Het nationale park is gemakkelijk bereikbaar vanaf Kuala Lumpur en biedt een perfecte jungle-experience.

  Lees meer

 • Lake Kenyir

  Lake Kenyir

  Lake Kenyir is een schitterend merenstelsel dat nog nauwelijks door toeristen ontdekt is. Je hebt er honderden kleine eilanden, prachtige watervallen en mysterieuze grotten. Vanaf een bootje kun je wilde dieren en vogelsoorten spotten.

  Lees meer

Reisorganisaties

Hieronder volgt een opsomming van een aantal reisorganisaties die verschillende soorten reizen naar Maleisie aanbieden. Een echte vergelijking is niet gemakkelijk te maken tussen de verschillende reisorganisaties. Met deze review is het hopelijk wat makkelijker om een keuze tussen één van de reisorganisaties te maken.

Alle reisorganisaties

 

333travel

333travel

333travel is al 16 jaar de individuele maatwerk reizen specialist naar Azië, Amerika en Zuid Afrika. 333travel heeft ook een eigen Nederlands kantoor in Bangkok. Ze bieden een breed scala aan vakanties zoals; reizen op maat met een zeer flexibel bouwstenen aanbod welke je dagelijks kan aanpassen, individuele rondreizen en strandvakanties. Met de nadruk op kleinschalige accommodaties op unieke locaties. 333travel is winnaar van de Zoover awards voor beste en de populairste verre reizen specialist van Nederland.

Bekijk het reisaanbod op de website van 333travel.

ANWB Reizen

ANWB Reizen

ANWB Reizen is al jaren de grootste Nederlandse reisorganisatie wat betreft reizen naar Maleisie. Jaren geleden trof je op de website vooral pakketreizen en rondreizen aan. Later is dit uitgebreid met startpakketten en losse tickets. ANWB Reizen heeft een actief reizigersforum, waar vooral reizigers bijeenkomen die bij de reisorganisatie zelf een reis geboekt hebben. ANWB Reizen biedt een aantal zeer mooie groepsreizen door Maleisie aan. Naast de groepsreizen bieden ze ook individuele rondreizen aan. Wil je met zijn tweetjes door Maleisie reizen, dan is dit een handige oplossing.

Bekijk het reisaanbod op de website van ANWB Reizen.

De Jong Intra

De Jong Intra

De Jong Intra begon jaren geleden als touringcarbedrijf en groeide snel uit tot allround touroperator. Momenteel biedt deze reisorganisatie diverse rondreizen en groepsrondreizen naar Maleisiƫ aan. Naast de rondreizen heeft De Jong Intra ook een aantal zeer mooie pakketreizen. Je boekt bij De Jong Intra als je simpelweg met vakantie wilt, en geen tijd/zin hebt om je vooraf enorm te verdiepen in de mogelijkheden. De Jong Intra adviseert vooraf op basis van je eventuele eisen en wensen, en je boekt een totaalreis (rond- of pakketreis). De reisorganisatie heeft ook een aantal fly-drives in het pakket. In dit geval heb je bij sommige fly-drives een chauffeur en bij andere kun je zelf rijden. De pakketreizen gaan verder o.a. naar de eilanden Langkawi of Penang. Op beide eilanden heb je ruime keuze in hotels of resorts.

Bekijk het reisaanbod op de website van De Jong Intra.

Djoser

Djoser

Djoser is een specialist in verre reizen. De reisorganisatie biedt diverse rondreizen in het verre oosten aan, waaronder een aantal rondreizen door Maleisie. Op de mooie website vind je duidelijke reisbeschrijvingen, je raakt er meteen al goed van in de stemming. Djoser biedt geen andere reisvormen aan, het draait vooral om de mooie rondreizen. Speciaal voor kinderen is er Djoser Junior. Er zijn een aantal reizen naar Maleisie speciaal voor kinderen samengesteld.

Bekijk het reisaanbod op de website van Djoser.

KidsReizen

KidsReizen

Op verre reis met je kinderen, een wereldbelevenis! Maar waar vind je die kleinschalige en bijzondere accommodaties, hoe kom je van A naar B, welke activiteiten zijn leuk voor de kinderen en tieners? En hoe plan je je reis zo in, dat de vakantie voor iedereen een feest is? Bij KidsReizen kennen ze de leukste plekjes en hebben ze ervaring met verre reizen met kinderen. Ze stellen de ideale vakantie voor je gezin samen, of je nu met baby, peuter of tiener reist!

Bekijk het reisaanbod op de website van KidsReizen.

Koning Aap

Koning Aap

Mensen die reizen met Koning Aap zijn levensgenieters, ze zien duidelijk de meerwaarde van het reizen in een gezelschap, ze beschouwen de groep zeker niet als een noodzakelijk kwaad. Koning Aap beschikt over een uitgebreid wereldwijd netwerk van betrouwbare agenten. Zij weten de leukste plekjes te vinden, reserveren alle hotels en vervoer, en vormen de uitstekende back-up in het uitzonderlijke geval dat er iets mis gaat. Koning Aap is een dochteronderneming van het grote Kuoni. De reisorganisatie heeft schitterende groepsreizen naar Maleisie.

Bekijk het reisaanbod op de website van Koning Aap.

PANGEA Travel

PANGEA Travel

PANGEA Travel verzorgt individuele maatwerk reizen naar Maleisie. Iedere reis wordt zorgvuldig, in overeenstemming met jou, naar wens en op maat gemaakt. Voor reizen naar Maleisie zijn er diverse reistypen beschikbaar, zo is Maleisie zeer geschikt voor selfdrives. PANGEA biedt ook andere reistypen in Maleisie aan zoals luxe reizen, huwelijksreizen en familiereizen. PANGEA Travel beschikt over ruime ervaring in de verzorging van diverse reistypen naar verschillende delen van Maleisie. Zowel West-Maleisie als naar Maleisisch Borneo. De reizen worden tot in de puntjes verzorgd, zodat je heerlijk ontspannen en zorgeloos van je reis kan genieten.

Bekijk het reisaanbod op de website van PANGEA Travel.

Puur Azië

Puur Azië

Puur Azië is een kleinschalige en professionele reisorganisatie waar persoonlijke service voorop staat. Met passie organiseren ze je individuele rondreis naar West-Maleisië en Borneo, Indonesië en/of Sri Lanka. Ze zijn, speciaal voor jou, altijd op zoek naar de meest bijzondere bezienswaardigheden, sfeervolle en authentieke accommodaties en prachtige reisroutes buiten de gebaande paden. Daarnaast kennen ze de bestemmingen uit eigen ervaring, waardoor ze je van het beste advies kunnen voorzien. Op de website www.puurazie.nl tref je diverse prachtige voorbeeldreizen aan, neem hier gerust alvast een kijkje of neem contact met ze op. Puur Azië maakt van je vakantie een ware belevenis!

Bekijk het reisaanbod op de website van Puur Azië.

Sawadee

Sawadee

Sawadee biedt diverse mooie rondreizen naar Maleisie aan. De reisbeschrijving is duidelijk, en Sawadee geeft daarnaast ook op heldere wijze de prijzen en vertrekdata weer. Voor families met kinderen is er het speciale Familieavontuur; een onderdeel van Sawadee. Hier vind je ook een aantal reizen naar Maleisie; ditmaal speciaal samengesteld voor avontuurlijk ingestelde families.

Bekijk het reisaanbod op de website van Sawadee.

Shoestring

Shoestring

Shoestring is een reisorganisatie met een aantal unieke reizen naar Maleisie. Ze hebben bij diverse populaire reizen een gegarandeerd vertrek. De reizen naar Maleisie duren gemiddeld tussen de 15 en 22 dagen, het gaat meestal om combinatiereizen waarbij je ook één van de buurlanden aandoet.

Bekijk het reisaanbod op de website van Shoestring.

Van Verre

Van Verre

Van Verre biedt maatwerkreizen naar Maleisie aan, die in samenspraak met de reizigers zijn samengesteld. Vooraf geeft men advies over de beste reisonderdelen en hotels. Je kunt er een los ticket boeken, met daarbij een paar losse onderdelen. Van Verre biedt ook rondreizen op maat aan, wat zeer geschikt is voor grote groepen.

Bekijk het reisaanbod op de website van Van Verre.