Reisaanbod
 • Cameron Highlands

  Cameron Highlands

  Cameron Highlands is een schitterend mooi hoogland. Vanwege de hoge ligging is het er koeler dan in de rest van Maleisie. Geniet van wandelingen, typisch Engelse scones en prachtige uitzichten over theeplantages.

  Lees meer

 • Perhentian

  Perhentian

  Perhentian bestaat uit een groot en een kleiner eiland. Beide bountyeilanden bieden een fantastische duik- en snorkelfaciliteiten. Er heerst een relaxte sfeer en er zijn leuke resorts, gezellige restaurants en diverse duikscholen.

  Lees meer

 • Langkawi

  Langkawi

  Langkawi is een populaire bestemming en heeft diverse bezienswaardigheden, prachtige jungles en mooie stranden. Er is accommodatie voor elk type reiziger; variërend van basic guesthouses tot luxe 5-sterren resorts.

  Lees meer

 • Taman Negara

  Taman Negara

  Taman Negara is een van 's werelds oudste primaire regenwouden en is een populaire bestemming voor ecotoerisme. Het nationale park is gemakkelijk bereikbaar vanaf Kuala Lumpur en biedt een perfecte jungle-experience.

  Lees meer

 • Lake Kenyir

  Lake Kenyir

  Lake Kenyir is een schitterend merenstelsel dat nog nauwelijks door toeristen ontdekt is. Je hebt er honderden kleine eilanden, prachtige watervallen en mysterieuze grotten. Vanaf een bootje kun je wilde dieren en vogelsoorten spotten.

  Lees meer

Reisorganisaties

Hieronder volgt een opsomming van een aantal reisorganisaties die verschillende soorten reizen naar Maleisie aanbieden. Een echte vergelijking is niet gemakkelijk te maken tussen de verschillende reisorganisaties. Met deze review is het hopelijk wat makkelijker om een keuze tussen één van de reisorganisaties te maken.

Alle reisorganisaties

 

333travel

Reisorganisatie 333travel

333travel is al 16 jaar de individuele maatwerk reizen specialist naar Azië, Amerika en Zuid Afrika. 333travel heeft ook een eigen Nederlands kantoor in Bangkok. Ze bieden een breed scala aan vakanties zoals; reizen op maat met een zeer flexibel bouwstenen aanbod welke je dagelijks kan aanpassen, individuele rondreizen en strandvakanties. Met de nadruk op kleinschalige accommodaties op unieke locaties. 333travel is winnaar van de Zoover awards voor beste en de populairste verre reizen specialist van Nederland.

Contactgegevens

Bekijk het reisaanbod op de website van 333travel.

Djoser

Reisorganisatie Djoser

Djoser is een specialist in verre reizen. De reisorganisatie biedt diverse rondreizen in het verre oosten aan, waaronder een aantal rondreizen door Maleisie. Op de mooie website vind je duidelijke reisbeschrijvingen, je raakt er meteen al goed van in de stemming. Djoser biedt geen andere reisvormen aan, het draait vooral om de mooie rondreizen. Speciaal voor kinderen is er Djoser Junior. Er zijn een aantal reizen naar Maleisie speciaal voor kinderen samengesteld.

Contactgegevens

Bekijk het reisaanbod op de website van Djoser.

ANWB Vakanties

Reisorganisatie ANWB Vakanties

ANWB Vakanties is al jaren de grootste Nederlandse reisorganisaties wat betreft reizen naar Maleisie. Jaren geleden trof je op de website vooral pakketreizen en rondreizen aan. Later is dit uitgebreid met startpakketten en losse tickets. ANWB Vakanties heeft een actief reizigersforum, waar vooral reizigers bijeenkomen die bij de reisorganisatie zelf een reis geboekt hebben. ANWB Vakanties biedt een aantal zeer mooie groepsreizen door Maleisie aan. Naast de groepsreizen bieden ze ook individuele rondreizen aan. Wil je met zijn tweetjes door Maleisie reizen, dan is dit een handige oplossing.

Contactgegevens

Bekijk het reisaanbod op de website van ANWB Vakanties.

Koning Aap

Reisorganisatie Koning Aap

Mensen die reizen met Koning Aap zijn levensgenieters, ze zien duidelijk de meerwaarde van het reizen in een gezelschap, ze beschouwen de groep zeker niet als een noodzakelijk kwaad. Koning Aap beschikt over een uitgebreid wereldwijd netwerk van betrouwbare agenten. Zij weten de leukste plekjes te vinden, reserveren alle hotels en vervoer, en vormen de uitstekende back-up in het uitzonderlijke geval dat er iets mis gaat. Koning Aap is een dochteronderneming van het grote Kuoni. De reisorganisatie heeft schitterende groepsreizen naar Maleisie.

Contactgegevens

Bekijk het reisaanbod op de website van Koning Aap.

Original Asia

Reisorganisatie Original Asia

Original Asia is een nieuwe touroperator die reizen aanbiedt naar Zuidoost-Azië, waaronder ook reizen naar Maleisie. Je vindt er voornamelijk individuele reizen die zijn gesorteerd op bestemming en thema. Er zijn reizen naar West-Maleisie & Borneo en daarnaast ook gezinsreizen, luxe reizen en huwelijksreizen. Via de mooie website probeert Original haar klanten te inspireren met voorbeeld-rondreizen, bouwstenen, excursies en hotels. Bovenal stelt men graag de reis geheel af op de wensen van de klant; een echte maatwerkspecialist dus. Je kunt contact met ze opnemen om samen met Original Asia tot jullie ideale reis naar het prachtige Maleisie te komen!

Contactgegevens

Bekijk het reisaanbod op de website van Original Asia.

PANGEA Travel

Reisorganisatie PANGEA Travel

PANGEA Travel verzorgt individuele maatwerk reizen naar Maleisie. Iedere reis wordt zorgvuldig, in overeenstemming met jou, naar wens en op maat gemaakt. Voor reizen naar Maleisie zijn er diverse reistypen beschikbaar, zo is Maleisie zeer geschikt voor selfdrives. PANGEA biedt ook andere reistypen in Maleisie aan zoals luxe reizen, huwelijksreizen en familiereizen. PANGEA Travel beschikt over ruime ervaring in de verzorging van diverse reistypen naar verschillende delen van Maleisie. Zowel West-Maleisie als naar Maleisisch Borneo. De reizen worden tot in de puntjes verzorgd, zodat je heerlijk ontspannen en zorgeloos van je reis kan genieten.

Contactgegevens

Bekijk het reisaanbod op de website van PANGEA Travel.

Puur Azië

Reisorganisatie Puur Azië

Puur Azië is een kleinschalige en professionele reisorganisatie. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Met passie organiseren wij je individuele rondreis naar West-Maleisië en Borneo, Indonesië en/of Sri Lanka. Wij zijn, speciaal voor jou, altijd op zoek naar de meest bijzondere bezienswaardigheden, sfeervolle en authentieke accommodaties en prachtige reisroutes buiten de gebaande paden. Daarnaast kennen we de bestemmingen uit eigen ervaring, waardoor wij je van het beste advies kunnen voorzien. Op onze website www.puurazie.nl tref je diverse prachtige voorbeeldreizen aan, neem hier gerust alvast een kijkje of neem contact met ons op. We maken van je vakantie een ware belevenis!

Contactgegevens

Bekijk het reisaanbod op de website van Puur Azië.

Riksja Maleisië

Reisorganisatie Riksja Maleisië

Riksja Maleisië is onderdeel van Riksja Travel en richt zich - zoals de naam van de reisorganisatie al doet vermoeden - puur op het vakantieland Maleisie. Riksja Maleisië valt op door het aanbieden van losse reisonderdelen, die zij bouwstenen noemen. De prijzen van deze bouwstenen worden online geplaatst, en de bouwstenen zelf worden duidelijk omschreven. Je kunt zelf meerdere bouwstenen aan elkaar verbinden, of je door een van de reisexperts laten adviseren. Onder de naam Riksjakids bieden ze diverse reizen aan, die speciaal op de kinderen zijn gericht. Riksja Maleisië heeft verder een aantal rondreizen samengesteld; interessant voor de reizigers die naar Maleisie willen, maar geen trek hebben in het uitzoekwerk vooraf.

Contactgegevens

Bekijk het reisaanbod op de website van Riksja Maleisië.

Sawadee

Reisorganisatie Sawadee

Sawadee biedt diverse mooie rondreizen naar Maleisie aan. De reisbeschrijving is duidelijk, en Sawadee geeft daarnaast ook op heldere wijze de prijzen en vertrekdata weer. Voor families met kinderen is er het speciale Familieavontuur; een onderdeel van Sawadee. Hier vind je ook een aantal reizen naar Maleisie; ditmaal speciaal samengesteld voor avontuurlijk ingestelde families.

Contactgegevens

Bekijk het reisaanbod op de website van Sawadee.

Shoestring

Reisorganisatie Shoestring

Shoestring is een reisorganisatie met een aantal unieke reizen naar Maleisie. Ze hebben bij diverse populaire reizen een gegarandeerd vertrek. De reizen naar Maleisie duren gemiddeld tussen de 15 en 22 dagen, het gaat meestal om combinatiereizen waarbij je ook één van de buurlanden aandoet.

Contactgegevens

Bekijk het reisaanbod op de website van Shoestring.

Van Verre

Reisorganisatie Van Verre

Van Verre biedt maatwerkreizen naar Maleisie aan, die in samenspraak met de reizigers zijn samengesteld. Vooraf geeft men advies over de beste reisonderdelen en hotels. Je kunt er een los ticket boeken, met daarbij een paar losse onderdelen. Van Verre biedt ook rondreizen op maat aan, wat zeer geschikt is voor grote groepen.

Contactgegevens

Bekijk het reisaanbod op de website van Van Verre.