Reisaanbod
 • Cameron Highlands

  Cameron Highlands

  Cameron Highlands is een schitterend mooi hoogland. Vanwege de hoge ligging is het er koeler dan in de rest van Maleisië. Geniet van wandelingen, typisch Engelse scones en prachtige uitzichten over theeplantages.

  Lees meer

 • Perhentian

  Perhentian

  Perhentian bestaat uit een groot en een kleiner eiland. Beide bountyeilanden bieden een fantastische duik- en snorkelfaciliteiten. Er heerst een relaxte sfeer en er zijn leuke resorts, gezellige restaurants en diverse duikscholen.

  Lees meer

 • Langkawi

  Langkawi

  Langkawi is een populaire bestemming en heeft diverse bezienswaardigheden, prachtige jungles en mooie stranden. Er is accommodatie voor elk type reiziger; variërend van basic guesthouses tot luxe 5-sterren resorts.

  Lees meer

 • Taman Negara

  Taman Negara

  Taman Negara is een van 's werelds oudste primaire regenwouden en is een populaire bestemming voor ecotoerisme. Het nationale park is gemakkelijk bereikbaar vanaf Kuala Lumpur en biedt een perfecte jungle-experience.

  Lees meer

 • Lake Kenyir

  Lake Kenyir

  Lake Kenyir is een schitterend merenstelsel dat nog nauwelijks door toeristen ontdekt is. Je hebt er honderden kleine eilanden, prachtige watervallen en mysterieuze grotten. Vanaf een bootje kun je wilde dieren en vogelsoorten spotten.

  Lees meer

Neem contact met ons op

Stuur je vragen of opmerkingen naar [email protected]. Je kunt je reisgerelateerde vragen ook op onze besloten Facebook groep Vrienden van MaleisiĆ« stellen. Op deze manier kunnen meerdere mensen je van eventuele antwoorden voorzien; daarbij help je er andere reizigers ook mee.

Stuur nieuwsberichten, uitnodigingen, mededelingen voor de redactie uitsluitend per e-mail aan:

[email protected]

Stuur vragen over adverteren per e-mail aan: [email protected]

Postadres

Veelzijdig Maleisie
Vanilya Media
t.a.v. Ilya Houben
Majoor Bosshardthof 3
3972SH Driebergen
Nederland