Reisaanbod
 • Cameron Highlands

  Cameron Highlands

  Cameron Highlands is een schitterend mooi hoogland. Vanwege de hoge ligging is het er koeler dan in de rest van Maleisië. Geniet van wandelingen, typisch Engelse scones en prachtige uitzichten over theeplantages.

  Lees meer

 • Perhentian

  Perhentian

  Perhentian bestaat uit een groot en een kleiner eiland. Beide bountyeilanden bieden een fantastische duik- en snorkelfaciliteiten. Er heerst een relaxte sfeer en er zijn leuke resorts, gezellige restaurants en diverse duikscholen.

  Lees meer

 • Langkawi

  Langkawi

  Langkawi is een populaire bestemming en heeft diverse bezienswaardigheden, prachtige jungles en mooie stranden. Er is accommodatie voor elk type reiziger; variërend van basic guesthouses tot luxe 5-sterren resorts.

  Lees meer

 • Taman Negara

  Taman Negara

  Taman Negara is een van 's werelds oudste primaire regenwouden en is een populaire bestemming voor ecotoerisme. Het nationale park is gemakkelijk bereikbaar vanaf Kuala Lumpur en biedt een perfecte jungle-experience.

  Lees meer

 • Lake Kenyir

  Lake Kenyir

  Lake Kenyir is een schitterend merenstelsel dat nog nauwelijks door toeristen ontdekt is. Je hebt er honderden kleine eilanden, prachtige watervallen en mysterieuze grotten. Vanaf een bootje kun je wilde dieren en vogelsoorten spotten.

  Lees meer

Disclaimer

Lees hier onze privacy verklaring.

Gebruiksvoorwaarden

Voor elk gebruik van deze website gelden deze gebruiksvoorwaarden. De gebruiksvoorwaarden kunnen worden aangepast, gewijzigd of vervangen door andere voorwaarden en condities. Het gebruik van Veelzijdig Maleisië impliceert dat de gebruiker zich stilzwijgend akkoord verklaart met onderstaande gebruiksvoorwaarden. Lees hier de gebruiksvoorwaarden van de Veelzijdig Maleisie nieuwsbrief.

Intellectueel eigendom

Informatie, merknamen en andere inhoud van de website Veelzijdig Maleisie mag niet worden gewijzigd, gekopieerd, gereproduceerd, verkocht, verhuurd, gebruikt, aangevuld of op andere wijze worden gebruikt zonder de schriftelijke toestemming van de eigenaar van de website. Veelzijdig Maleisie bevat teksten, afbeeldingen en andere items die door het auteursrecht worden beschermd. Het auteurswerk op deze werken ontstaat van rechtswege, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld. In alle landen die de Conventie van Bern ondertekend hebben ontstaat het auteursrecht op deze werken, net als in België en Nederland, automatisch. Sommige namen, tekens en/of logo's op deze website of de websites van derden waarnaar een hypertext-koppeling verwijst zijn geregistreerde en aldus beschermde handelsmerken. De gebruiker is niet gemachtigd om welke informatie dan ook die wordt verspreid via deze website (teksten, lay-out, afbeeldingen, grafische elementen of andere items) op om het even welke manier en onder welke vorm dan ook commercieel te exploiteren.

Aansprakelijkheid

De redactie van Veelzijdig Maleisie besteedt veel zorg aan de creatie en het onderhoud van deze website. De informatie die op deze website beschikbaar is, of die via deze website wordt verstrekt, is in principe afkomstig van betrouwbare bronnen en/of informatieleveranciers. Nochtans kunnen de redactie en haar content providers noch juistheid, noch de volledigheid, of de geschiktheid van de informatie voor welk gebruik dan ook garanderen. De verstrekte informatie wordt dan ook zonder garantie van om het even welke aard beschikbaar gesteld. Veelzijdig Maleisie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van advertenties, noch de daaraan gekoppelde acties.

Hyperlinks

De website Veelzijdig Maleisie kan hyperlinks bevatten naar webpagina's van derden. Veelzijdig Maleisie is niet aansprakelijk voor de inhoud van dergelijke webpagina's en tekent geen protest aan over, noch keurt zij dergelijke webpagina's of hun inhoud goed, omdat Veelzijdig Maleisie geen invloed kan uitoefenen op dergelijke webpagina's en niet verantwoordelijk is voor de inhoud en informatie die daarop wordt gegeven. Het gebruik van dergelijke webpagina's is geheel voor het risico van de gebruiker.