Reisaanbod
 • Cameron Highlands

  Cameron Highlands

  Cameron Highlands is een schitterend mooi hoogland. Vanwege de hoge ligging is het er koeler dan in de rest van Maleisie. Geniet van wandelingen, typisch Engelse scones en prachtige uitzichten over theeplantages.

  Lees meer

 • Perhentian

  Perhentian

  Perhentian bestaat uit een groot en een kleiner eiland. Beide bountyeilanden bieden een fantastische duik- en snorkelfaciliteiten. Er heerst een relaxte sfeer en er zijn leuke resorts, gezellige restaurants en diverse duikscholen.

  Lees meer

 • Langkawi

  Langkawi

  Langkawi is een populaire bestemming en heeft diverse bezienswaardigheden, prachtige jungles en mooie stranden. Er is accommodatie voor elk type reiziger; variërend van basic guesthouses tot luxe 5-sterren resorts.

  Lees meer

 • Taman Negara

  Taman Negara

  Taman Negara is een van 's werelds oudste primaire regenwouden en is een populaire bestemming voor ecotoerisme. Het nationale park is gemakkelijk bereikbaar vanaf Kuala Lumpur en biedt een perfecte jungle-experience.

  Lees meer

 • Lake Kenyir

  Lake Kenyir

  Lake Kenyir is een schitterend merenstelsel dat nog nauwelijks door toeristen ontdekt is. Je hebt er honderden kleine eilanden, prachtige watervallen en mysterieuze grotten. Vanaf een bootje kun je wilde dieren en vogelsoorten spotten.

  Lees meer

Adverteer op Veelzijdig Maleisie

Stuur een e-mail naar: [email protected] om de mogelijkheden rond adverteren door te nemen.

Over Veelzijdig Maleisie

Veelzijdigmaleisie.nl is een grote reiswebsite met ruim 50.000 unieke bezoekers per maand en meer dan 90.000 bekeken pagina's per maand. De website staat al jaren solide op pagina 1 in diverse zoekmachines op het zoekwoord 'Maleisie'. Op ruim 500 andere zoekwoorden (sleutelwoorden/keywords) staat Veelzijdigmaleisie.nl zelfs op positie 1. De website is in 2002 gestart door Ilya Houben, maar bestaat inmiddels uit een (klein) team van reisfanaten die het mooie land omarmd hebben. We promoten het land al ruim 15 jaar en de website kan met recht dé Nederlandse reisambassadeur van Maleisie worden genoemd.

StijgingBezoekersaantallen stijgen elke maand weer. In 2013 hadden we ruim 1 miljoen bekeken pagina's. Bekijk onze statistieken hier.

Veelzijdigmaleisie.nl heeft meer dan 600 pagina's over diverse onderwerpen die vooral toeristen helpen bij een reis of bezoek aan Maleisie en/of Borneo (en zelfs buurlanden Singapore, Thailand en Indonesie). Naast de website kunnen bezoekers tevens terecht op een gebruikersforum met meer dan 1200 leden en op de social media kanalen met het laatste nieuws en andere interessante berichten. Daarnaast wordt er zo nu en dan een mailing verzonden naar alle ingeschreven bezoekers (zo'n 2200, verzending via Mailchimp; dubbele opt-in, incl. duidelijke opt-out). Bekijk hier onze maandelijkse statistieken.

Adverteren

Veelzijdigmaleisie.nl geeft adverteerders de mogelijkheid om op bepaalde locaties op de website, binnen bepaalde pagina's te adverteren. Dit kan met beeldadvertenties en tekstadvertenties. Het is mogelijk om met verschillende bannerformaten te adverteren op deze website. Tekstadvertenties worden geplaatst in de vorm van artikelen (inclusief tekstlink), advertorials binnen bestaande content en losse tekstlinks binnen bestaande content. Andere regelingen zijn in overleg mogelijk.

Voorbeeld regeling

Een populaire regeling op Veelzijdig Maleisie bevat de volgende onderdelen:

Neem contact op met ons voor meer informatie of voor een prijsopgaaf.

Kosteloos adverteren kan ook

Als klanten een reisverslag schrijven over hun reis door Maleisie, dan publiceren wij dit kosteloos binnen de rubriek 'Reisverslagen'. Onderaan nemen we dan een alinea op naar de reisorganisatie die de reis mogelijk maakte, inclusief link naar de reisorganisatie of directe link naar de betreffende reis. Het is hierbij wel van belang dat het verslag uniek is en alleen op Veelzijdig Maleisie gepubliceerd wordt.

We plaatsen acties of aanbiedingen binnen de rubriek 'Deals'. Een deal bevat een omschrijving, een afbeelding en link naar de website van de betreffende reisorganisatie. Meerdere deals binnen het jaar kan, maar komen mogelijk in een wachtrij terecht. Wel wordt elke deal vooraf beoordeeld of het voldoende interessant voor de lezer is, alvorens deze geplaatst wordt.

We kunnen de deal of algemene melding (van bijvoorbeeld een nieuw reisproduct) tevens op de Facebook en Twitter accounts promoten. Dit kunnen jullie zelf aanleveren, we plaatsen het dan op de accounts. Maximaal 3x per jaar en in overleg.

Uw advertentie hier

Meer informatie

Wil je meer informatie over adverteren stuur dan direct een e-mail naar: [email protected].

Lees hier hoe je een steentje aan deze website kunt bijdragen.