Reisaanbod
 • Cameron Highlands

  Cameron Highlands

  Cameron Highlands is een schitterend mooi hoogland. Vanwege de hoge ligging is het er koeler dan in de rest van Maleisie. Geniet van wandelingen, typisch Engelse scones en prachtige uitzichten over theeplantages.

  Lees meer

 • Perhentian

  Perhentian

  Perhentian bestaat uit een groot en een kleiner eiland. Beide bountyeilanden bieden een fantastische duik- en snorkelfaciliteiten. Er heerst een relaxte sfeer en er zijn leuke resorts, gezellige restaurants en diverse duikscholen.

  Lees meer

 • Langkawi

  Langkawi

  Langkawi is een populaire bestemming en heeft diverse bezienswaardigheden, prachtige jungles en mooie stranden. Er is accommodatie voor elk type reiziger; variërend van basic guesthouses tot luxe 5-sterren resorts.

  Lees meer

 • Taman Negara

  Taman Negara

  Taman Negara is een van 's werelds oudste primaire regenwouden en is een populaire bestemming voor ecotoerisme. Het nationale park is gemakkelijk bereikbaar vanaf Kuala Lumpur en biedt een perfecte jungle-experience.

  Lees meer

 • Lake Kenyir

  Lake Kenyir

  Lake Kenyir is een schitterend merenstelsel dat nog nauwelijks door toeristen ontdekt is. Je hebt er honderden kleine eilanden, prachtige watervallen en mysterieuze grotten. Vanaf een bootje kun je wilde dieren en vogelsoorten spotten.

  Lees meer

Olifant en jong steken de Kinabatangang rivier over

Tijdens een excursie op de rivier de Kinabatangan in Sabah op Maleisisch Borneo zagen wij een Borneo Pygmy olifant met haar jong. We dachten eerst dat de twee snel op de vlucht zouden slaan nadat ze ons hadden gezien, het liep echter anders. Ondanks dat wij in het bootje zaten, besloten beide olifanten toch de rivier over te steken. Het was prachtig om te zien. De moeder zwom zo dat de baby aan haar zijde bleef. Je zag de gehele oversteek alleen maar zo nu en dan de kleine slurf van de baby-olifant. De moeder bleef er slim naast zwemmen, om te voorkomen dat het jong teveel last zou hebben van de sterke stroming. Eenmaal aan de overkant hielp de moeder het jong met flink wat moeite de kant op.

Boek je reis direct in Maleisie met Local Hero Travel

Boek je reis direct in Maleisie met Local Hero Travel

Boek je reis direct bij onze reisexpert in Maleisisch Borneo: Mike is jouw "Local Hero" ter plaatse. Hij organiseert jouw individuele reis, zonder tussenschakels.

Híer alles regelen mét Nederlandse garanties, dáár een reis op maat met up-to-date kennis. Want echt het kan: een reis "the local way" die je nooit meer zult vergeten. Lees hier meer...

Een schitterende vakantie naar Maleisië boek je o.a. bij ANWB Vakantie, Puur Azië, Original Asia, PANGEA Travel, 333travel, Riksja Maleisië of Van Verre. Bekijk het totale reisaanbod. Organiseer makkelijk zelf je reis naar Maleisië. Vliegtickets regel je via Vliegtickets.nl, KLM of Momondo. Reserveer je huurauto bij Rentalcars of Economy Car Rentals. Hotelovernachtingen boek je bij Booking of Agoda. Binnenlandse vluchten boek je bij AirAsia of Firefly Airlines. Losse tours en tickets regel je via Klook of GetYourGuide en je trein- en bustickets via 12go.asia. Stel al je reisgerelateerde vragen op onze Facebook groep 'Vrienden van Maleisië' of bekijk hier het complete reisaanbod naar Maleisië.