Reisaanbod
 • Cameron Highlands

  Cameron Highlands

  Cameron Highlands is een schitterend mooi hoogland. Vanwege de hoge ligging is het er koeler dan in de rest van Maleisië. Geniet van wandelingen, typisch Engelse scones en prachtige uitzichten over theeplantages.

  Lees meer

 • Perhentian

  Perhentian

  Perhentian bestaat uit een groot en een kleiner eiland. Beide bountyeilanden bieden een fantastische duik- en snorkelfaciliteiten. Er heerst een relaxte sfeer en er zijn leuke resorts, gezellige restaurants en diverse duikscholen.

  Lees meer

 • Langkawi

  Langkawi

  Langkawi is een populaire bestemming en heeft diverse bezienswaardigheden, prachtige jungles en mooie stranden. Er is accommodatie voor elk type reiziger; variërend van basic guesthouses tot luxe 5-sterren resorts.

  Lees meer

 • Taman Negara

  Taman Negara

  Taman Negara is een van 's werelds oudste primaire regenwouden en is een populaire bestemming voor ecotoerisme. Het nationale park is gemakkelijk bereikbaar vanaf Kuala Lumpur en biedt een perfecte jungle-experience.

  Lees meer

 • Lake Kenyir

  Lake Kenyir

  Lake Kenyir is een schitterend merenstelsel dat nog nauwelijks door toeristen ontdekt is. Je hebt er honderden kleine eilanden, prachtige watervallen en mysterieuze grotten. Vanaf een bootje kun je wilde dieren en vogelsoorten spotten.

  Lees meer

Maatwerk vakantie naar Maleisie

Een flink aantal reisorganisaties biedt reizen op maat aan. Dit betekent dat je zelf met hulp van het advies van de reisorganisatie een reis naar wens samenstelt. Je koopt dan een vliegticket, en kiest zelf de reisonderdelen en hotels. Wanneer je een reis op maat wilt samenstellen, is het raadzaam om eerst te bepalen wat je allemaal wilt zien en doen tijdens de vakantie. Maleisie is een veelzijdig land, er zijn heel veel mogelijkheden bij het samenstellen van je eigen reis. Meestal is de duur van de reis de reden dat er gekozen moet worden tussen bepaalde reisonderdelen. Wanneer je eruit bent wat betreft de bestemmingen binnen Maleisie die je wilt bezoeken dan geef je deze voorkeur door aan de reisorganisatie. Wat overigens voor de reiziger als maatwerk wordt gezien, is meestal voor een reisorganisatie niet meer dan het verschuiven van een aantal reisonderdelen van hun standaard privé rondreizen.

Actieve maatwerk reis MaleisieDe reisorganisatie kan ook een complete reis op basis van maatwerk voor je samenstellen zonder dat je zelf ook maar iets hoeft uit te zoeken. Je geeft simpelweg aan hoelang en wanneer je naar Maleisie wilt en daarnaast waar je algemene voorkeur naar uitgaat - bijvoorbeeld een actieve reis, strandvakantie, of natuur/cultuur - en de reisorganisatie doet een passend reisvoorstel. De reisorganisatie kan zelfs vooraf alle binnenlandse vluchten, transfers, boottickets, treinticket, bustickets en entreekosten voor je regelen. Ook kan het overige vervoer bij een maatwerkreis door Maleisie door de reisorganisatie worden geregeld. Je rijdt dan door het land met een eigen chauffeur/gids.

Een reis naar MaleisiĆ« boek je onder andere bij De Jong Intra. Dit werkt erg makkelijk; je boekt een los ticket (kan via De Jong Intra, maar bijvoorbeeld ook via de vergelijker Momondo) en vervolgens kies je één van hun auto-rondreizen door Maleisië. Extra wensen? Bespreek het vooraf zodat er een verlenging aan kan worden toegevoegd. Vrijwel alles is mogelijk.

Andere reisorganisaties voor een mooie maatwerkreis

Zo goed als elke reisorganisatie met reizen naar Azië biedt de mogelijkheid aan om een maatwerkreis voor je samen te stellen op basis van je eigen wensen. Bekijk hier het overzicht met reisorganisatie waar je terecht kunt voor het samenstellen van een maatwerkreis naar Maleisie.

Een schitterende vakantie naar Maleisië boek je o.a. bij 333travel, ANWB Reizen, De Jong Intra, Djoser, KidsReizen, Koning Aap, PANGEA Travel of Van Verre. Organiseer makkelijk zelf je reis naar Maleisië. Vliegtickets regel je via KLM of met hulp van de vliegticket vergelijker Momondo. Reserveer je huurauto bij Rentalcars of CarRentalNet. Hotelovernachtingen boek je bij Booking.com of Agoda.nl. Binnenlandse vluchten boek je bij AirAsia of Firefly Airlines. Losse tours en tickets regel je via Klook of GetYourGuide en je trein- en bustickets via 12go.asia of Easybook. Stel al je reisgerelateerde vragen op onze Facebook groep 'Vrienden van Maleisië' of bekijk hier het complete reisaanbod naar Maleisië.