Reisaanbod
 • Cameron Highlands

  Cameron Highlands

  Cameron Highlands is een schitterend mooi hoogland. Vanwege de hoge ligging is het er koeler dan in de rest van Maleisie. Geniet van wandelingen, typisch Engelse scones en prachtige uitzichten over theeplantages.

  Lees meer

 • Perhentian

  Perhentian

  Perhentian bestaat uit een groot en een kleiner eiland. Beide bountyeilanden bieden een fantastische duik- en snorkelfaciliteiten. Er heerst een relaxte sfeer en er zijn leuke resorts, gezellige restaurants en diverse duikscholen.

  Lees meer

 • Langkawi

  Langkawi

  Langkawi is een populaire bestemming en heeft diverse bezienswaardigheden, prachtige jungles en mooie stranden. Er is accommodatie voor elk type reiziger; variërend van basic guesthouses tot luxe 5-sterren resorts.

  Lees meer

 • Taman Negara

  Taman Negara

  Taman Negara is een van 's werelds oudste primaire regenwouden en is een populaire bestemming voor ecotoerisme. Het nationale park is gemakkelijk bereikbaar vanaf Kuala Lumpur en biedt een perfecte jungle-experience.

  Lees meer

 • Lake Kenyir

  Lake Kenyir

  Lake Kenyir is een schitterend merenstelsel dat nog nauwelijks door toeristen ontdekt is. Je hebt er honderden kleine eilanden, prachtige watervallen en mysterieuze grotten. Vanaf een bootje kun je wilde dieren en vogelsoorten spotten.

  Lees meer

Advertorial: Goedkope vliegtickets

Prachtige stranden op LangkawiWil je ook naar het prachtige land Maleisië? Genieten van de hoofdstad Kuala Lumpur, fabelachtige witte stranden bij Langkawi of het regenwoud van Taman Negara. Er is zoveel te zien en te beleven in Maleisië dat een reis naar dit mooie land je niet zal teleurstellen.

Je vakantie naar Maleisië begint met het regelen van vliegtickets en daar kun je het beste zo vroeg mogelijk mee beginnen. Wil je ook zonder zorgen op reis naar Maleisië, dan kan Veelzijdig Maleisie je helpen bij het zoeken naar goedkope vliegtickets naar het land. Op deze website kun je snel en eenvoudig alle luchtvaartmaatschappijen vergelijken voor vliegtickets naar Maleisië.

Amsterdam - Kuala Lumpur

Eerste kennismaking met Kuala LumpurDe rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Kuala Lumpur duurt ongeveer 12,5 uur en wordt uitgevoerd door KLM. Dit is de enige luchtvaartmaatschappij die rechtstreeks vliegtickets naar Kuala Lumpur aanbiedt. Er zijn tal van andere goede luchtvaartmaatschappijen zoals Lufthansa, Emirates, Qatar, Etihad, Singapore Airlines en Cathay Pacific die via een tussenstop naar Maleisië vliegen. Vliegtickets naar Kuala Lumpur zijn vaak goedkoper als er een tussenstop gemaakt wordt tijdens de vlucht, maar dit wordt vaak wel als minder comfortabel ervaren. Ook zijn vliegtickets goedkoper als je minimaal 1 week en maximaal 1 maand in Maleisië verblijft.

Vliegtickets.nl

Op Vliegtickets.nl regel je in 5 simpele stappen online je vliegticket. Hier kun je ook eenvoudig vliegtickets voor andere bestemmingen/landen vergelijken en online boeken. Zo zijn vliegtickets naar Thailand en vliegtickets naar Jakarta erg populair op dit moment. Je kunt deze bestemmingen ook gemakkelijk combineren met je vakantie naar Maleisië.