Reisaanbod
 • Cameron Highlands

  Cameron Highlands

  Cameron Highlands is een schitterend mooi hoogland. Vanwege de hoge ligging is het er koeler dan in de rest van Maleisie. Geniet van wandelingen, typisch Engelse scones en prachtige uitzichten over theeplantages.

  Lees meer

 • Perhentian

  Perhentian

  Perhentian bestaat uit een groot en een kleiner eiland. Beide bountyeilanden bieden een fantastische duik- en snorkelfaciliteiten. Er heerst een relaxte sfeer en er zijn leuke resorts, gezellige restaurants en diverse duikscholen.

  Lees meer

 • Langkawi

  Langkawi

  Langkawi is een populaire bestemming en heeft diverse bezienswaardigheden, prachtige jungles en mooie stranden. Er is accommodatie voor elk type reiziger; variërend van basic guesthouses tot luxe 5-sterren resorts.

  Lees meer

 • Taman Negara

  Taman Negara

  Taman Negara is een van 's werelds oudste primaire regenwouden en is een populaire bestemming voor ecotoerisme. Het nationale park is gemakkelijk bereikbaar vanaf Kuala Lumpur en biedt een perfecte jungle-experience.

  Lees meer

 • Lake Kenyir

  Lake Kenyir

  Lake Kenyir is een schitterend merenstelsel dat nog nauwelijks door toeristen ontdekt is. Je hebt er honderden kleine eilanden, prachtige watervallen en mysterieuze grotten. Vanaf een bootje kun je wilde dieren en vogelsoorten spotten.

  Lees meer

Kaart van Kuala Lumpur

Kaart van Kuala Lumpur

Kaart centrum Kuala Lumpur

Hieronder een kaart met het centrum van Kuala Lumpur. Hier zie je de wijken KLCC, Bukit Bintang en Chinatown.

Kaarten Klang Valley Integrated Rail System

Hieronder volgen de kaarten van de metrolijnen in Kuala Lumpur: Klang Valley Integrated Rail System (bestaat uit de Ampang & Kelana Jaya LRT lijnen, de KTM Komuter metrolijn en de KL Monorail). Download hier een handige .pdf met alle metrolijnen in Kuala Lumpur.

Kuala Lumpur LRT KTM en Monorail kaart

Kaart Monorail stations

Kaart Monorail stations

Kaart Ampang metrolijn

Kaart Ampang line metrolijn

Kaart Kelana Jaya metrolijn

Kaart Kelana Jaya metrolijn

Kaart KTM Komuter metrolijn

Kaart KTM Komuter metrolijn

Een georganiseerde rondreis boek je o.a. bij FOX, verre reizen van ANWB, Shoestring, Koningaap, PANGEA Travel, NRV, Kras of 333travel. Bekijk het totale reisaanbod. Regel makkelijk zelf een reis naar Maleisie. Boek losse bouwstenen bij Van Verre of Riksja Maleisiƫ, de huurauto bij Economy Car Rentals, hotels bij Agoda en tickets via Cheaptickets. Bekijk diverse reisschema's op ons forum.

Alle pagina's over Kuala Lumpur